Heb je een vriendin of familielid die net bevallen is? Dan vind je het misschien moeilijk een geschikt kraamcadeau te vinden. Online vind je echter veel inspiratie. Denk bijvoorbeeld eens aan een kraamcadeau met naam. Je kunt van alles laten bedrukken zoals een babystoeltje, slabbetje of schoentjes. Dit maakt het een extra persoonlijk cadeau. Tevens kun je kiezen voor een houten hanger met naam, bijvoorbeeld een ronde met hartjes of sterren erop. Erg leuk voor in de babykamer en voor vrijwel elke baby geschikt! Je kunt zelfs een tube crème voor de billetjes van de baby laten voorzien van zijn of haar naam! Daarmee geef je een origineel kraamcadeau met naam dat zeker in de smaak zal vallen. Ook een speen met speenknuffel van teddystof is erg leuk om te geven en te krijgen.

Een luxe cadeau voor haar 

Misschien staan er nog wel andere feestjes in het vooruitzicht, zoals een verjaardag van je moeder, zus of vriendin. Dan kun je online een luxe cadeau voor haar scoren. Misschien heb je zelf niet zoveel inspiratie dus volgen nu enkele tips. Wat waarschijnlijk bij veel vrouwen erg in de smaak zal vallen bij is een gepersonaliseerd iPhone hoesje met naam. Want wie gebruikt er tegenwoordig nu geen smartphone? Of Thee van Hugs&Kisses, een heerlijke jasmijnthee die uit China komt is ook zeer leuk om te geven. Daarmee kan jouw moeder, zus of vriendin even een momentje voor haarzelf pakken! Lichtroze is een kleur die we de komende tijd weer veel terug zien komen in allerlei accessoires, dus met een roze slaapmasker of Botanicals Body Cream in roze verpakking als luxe cadeau voor haar scoor je zeker punten.

Diverse andere tips voor feestdagen

Pasen komt er alweer bijna aan dus wellicht wil je voor deze feestdag iets kopen voor vrienden, familie of jezelf. Dan kun je denken aan een gepersonaliseerde eierhouder of paashanger met naam. Op diverse websites zijn deze te koop. Een geschikt cadeau voor Vaderdag kopen? Online vind je onder andere de kleurige Wally & Whiz winegums met perziksmaak, bestrooid met bergamotpoeder voor als je vader een echte snoeper is. Of chocoladekoekjes van het Britse merk Cartwright & Butler, om met je vader een gezellig koffiemomentje te hebben. Tot slot: bij veel websites kun je toffe cadeau inspiratietips in je inbox ontvangen, zo hoef je er zelf niet over na te denken. En het gaat uiteindelijk om de intentie. Of je nu kiest voor een kraamcadeau met naam, lekkere handcrème als luxe cadeau voor haar of een zoete lekkernij voor je pa, als het uit een goed hart komt is het altijd goed!