Ieder jaar heb je weer te maken met verjaardagen, kerst en Sinterklaas. Het is dan ook telkens weer een uitdaging om met originele cadeaus te komen, zeker voor de kleintjes onder ons. Na een aantal jaren weet je soms even niet meer wat je cadeau moet geven. Daarom is het natuurlijk welkom om wat inspiratie te krijgen. Zo kom je op unieke ideeën en hoef jij je geen zorgen te maken over het komende jaar. Lees verder en ontdek wat andere ouders aan hun kinderen geven. 

Dierenspeelgoed

Kinderen zijn altijd helemaal weg van dieren. Ieder jaar komen ze weer met dezelfde vraag: “Mogen we een hond als huisdier?” De liefde van jouw kinderen voor dieren kun je omzetten in goede cadeau ideeën. Er zijn verschillende (online) winkels die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van dierenspeelgoed. Wat moet je je hierbij voorstellen? Het zijn allerlei verschillende speelgoedstukken die los van elkaar leuk zijn om mee te spelen. Ook is het leuk om je kinderen te laten sparen voor dierenspeelgoed. Zo kunnen ze sparen voor een boerderij of dierenkliniek. Of misschien vinden ze een Schleich farm world wel helemaal te gek. Schleich paarden doen het altijd goed bij de kids. Ontdek wat het internet te bieden heeft. 

Spelletjes

Iets waar kinderen zich altijd wel mee kunnen vermaken, zijn spellen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten spellen. Zo kun je kiezen voor een buiten- of binnenspel. Een aanrader is het buitenspel Kubben. Hierbij speel je in twee teams tegen elkaar. Het team dat als eerste de houten paaltjes van het andere team omgooit, wint het spel. Wil jij een binnenspel geven aan de kinderen? In dat geval is Twister een goed cadeau idee. Hierbij moeten spelers hun handen en voeten verplaatsen op commando van de spelleider. Degene die het laatste valt, wint het spel. Ben jij erover uit dat je een spel cadeau wilt doen? Ontdek dan vandaag nog het brede online aanbod van binnen- en buitenspellen. 

Nintendo Switch

Wil jij dit jaar echt uitpakken? Misschien omdat je kind dit jaar naar de middelbare school gaat of omdat het rapport ontzettend goed was. Welke je reden je ook hebt, uitpakken doe je met de Nintendo Switch. Dit is een console die speciaal ontworpen is om games te spelen wanneer je thuis of onderweg bent. Kinderen kunnen bijvoorbeeld genieten van Mario of Pokémon spellen, maar er zijn nog veel meer opties. De spellen voor de Nintendo Switch koop je los. Een tip is om bij de aankoop van de Nintendo Switch goed te kijken of er aanbiedingen zijn waarbij al een aantal spellen bij de prijs inbegrepen zijn.